AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle barıştığını görmek

Kahve falında eski sevgiliyle barıştığını görmek

Kahve falında eski sevgiliyle barıştığını görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle barıştığını gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmayı görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle barıştığını görmek geçim derdinin kalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgililerin barıştığını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisiyle barıştığını görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmaya çalışmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Kahve falında eski eşle barıştığını görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kısmetli bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir