AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle barıştığını görmek

Kahve falında eski sevgilisiyle barıştığını görmek

Kahve falında eski sevgilisiyle barıştığını görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, gerginliğin biteceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hem geleceğinin güzel olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle barıştığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmayı görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgililerin barıştığını görmek işinin aksayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmaya çalışmak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle barıştığını görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle barıştığını görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında eski eşle barıştığını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir