AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin sana baktığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin sana baktığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin sana baktığını görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin sana baktığını gördüyseniz:

  • Değişim gerilime ya da bir arkadaşınız, komşunuz veya akrabanızla kaçınılmaz durumlara neden olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek günahların af olacağına, kazancın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sana döndüğünü görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sana bakarken görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin sana sarıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bütçesinin küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin sana baktığını görmek imkanlarının artacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sana sarıldığını görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin sana mesaj attığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir