Kahve falında evlenmiş eski sevgiliyi görmek

Kahve falında evlenmiş eski sevgiliyi görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenmiş eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgiliden evlenme teklifi almak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi evlenirken görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi bizim evde görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, başka işler deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili evlenirken görmek kazancını çoğaltacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi evleniyor görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla evlenirken görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yüzünün her daim güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top