AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla ilişkiye girerken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla ilişkiye girerken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla ilişkiye girerken görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla ilişkiye girerken gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla ilişkiye girerken görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek neşeli zamanların yaşanacağına, huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini başkasıyla ilişkiye girerken görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevgili ilişkiye girdiğini görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir