AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkası dönük oturmak

Kahve falında arkası dönük oturmak

Kahve falında arkası dönük oturmak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, adının yayılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkası dönük oturmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten değişikliklere rağmen, siz kendi yolunuzda aynı şekilde ilerlemeye devam edin.

Kahve falında arkası dönük oturmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkası dönük adam görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi arkası dönük görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yüzün güleceğine delalettir.

Kahve falında arkası dönük kadın görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkası dönük bebek görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işaret eder.

Kahve falında arkası dönük birini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında kıbleye arkası dönük namaz kılmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi arkası dönük görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir