AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle dans etmek

Kahve falında sevgiliyle dans etmek

Kahve falında sevgiliyle dans etmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, bazı adımlar atacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle dans etmek gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Kahve falında sevgiliyle dans etmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle dans etmek malında zulüm meydana gelmesine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle dans ettiğini görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin dans ettiğini görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin dans ettiğini görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla dans ettiğini görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle dans etmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi dans ederken görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir