AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesiyle birlikte olmak

Kahve falında annesiyle birlikte olmak

Kahve falında annesiyle birlikte olmak saygınlığını yitireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında annesiyle birlikte olmak gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Kahve falında anneyle birlikte olmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında annesiyle birlikte olmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle birlikte ağlamak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hataların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babayı birlikte görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babayı birlikte görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın birlikte olduğunu görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle birlikte olmak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında birlikte namaz kılmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir