AnaSayfa / Genel / Kahve falında peşinden gelmek

Kahve falında peşinden gelmek

Kahve falında peşinden gelmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, ticaret ehli olacağına, işlerin artacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında peşinden gelmek gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek isabetli kararlar alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyunun peşinden geldiğini görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin peşinden geldiğini görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında peşinden gelmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın peşinden geldiğini görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında peşinden yılan geldiğini görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına delalettir.

Kahve falında birinin peşinden ağlamak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden gitmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok iyi işler yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir