AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin ismini görmek

Kahve falında eski sevgilinin ismini görmek

Kahve falında eski sevgilinin ismini görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin ismini gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Kahve falında eski sevgilinin ismini görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin ismini duymak ekmek ve dünya malı alacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ismini söylemek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski istanbuluu görmek düşman malından yemeye, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ailesi tarafından istenmemek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin ismini söylemek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili tarafından istenmemek evi yoksa ev alacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin ismini duymak belli bir kazanç elde edileceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir