AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak af dilemek

Kahve falında ağlayarak af dilemek

Kahve falında ağlayarak af dilemek geçiminin yerinde olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak af dilemek gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında ağlayarak af dilemek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, duyguların karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin af dilediğini görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden af dilemek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinden af dilemek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden af dilemek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden af dilemek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden af dilemek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babadan af dilemek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir