AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin ölüm haberini almak

Kahve falında annesinin ölüm haberini almak

Kahve falında annesinin ölüm haberini almak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Kahve falında annemin ölüm haberini almak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalet eder.

Kahve falında annenin ölüm haberi almak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin ölüm haberini almak hasret kaldıklarına kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında anne babanın ölüm haberini almak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında annenizin ölüm haberini almak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında annenin ölüm haberini almak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında annesinin ölüm haberi almak bekârlığına da veda edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ölüm haberi almak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir