Kahve falında eski para bulduğunu görmek

Kahve falında eski para bulduğunu görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski para bulduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Kahve falında topraktan eski para bulmak vaaz ve nasihate, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski para bulduğunu görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işarettir.

Kahve falında eski kağıt para bulmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında eski paralar bulmak aksine daha da zorlaştıracağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında eski para bulmak endişeli durumların son bulacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bozuk para bulmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında eski altın para bulmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına delalettir.

Kahve falında eski kitap bulmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir