AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan eski para bulmak

Kahve falında topraktan eski para bulmak

Kahve falında topraktan eski para bulmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, başarılarının kalıcı olacağına, dertlerinin unutulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan eski para bulmak gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında topraktan eski para bulmak yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında toprakta demir para bulmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine yorulur.

Kahve falında toprakta bozuk para bulmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında toprak içinde bozuk para bulmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında toprak altından para bulmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında toprakta para bulmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağın altından para bulmak insanlar arasında barışın sağlanacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan para bulmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir