AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski öğretmeni görmek

Kahve falında eski öğretmeni görmek

Kahve falında eski öğretmeni görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, zorlukların artacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, ailesini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski öğretmeni gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz olasıdır.

Kahve falında eski lise öğretmenini görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında eski ilkokul öğretmenini görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski öğretmenini görmek kafasının rahat edeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski okul öğretmenini görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yollarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sınıf öğretmenini görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski öğretmeninin öldüğünü görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir öğretmeni görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski öğretmenimi görmek külfetinin ve yükünün artacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir