AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle nikahlanmak

Kahve falında bir erkekle nikahlanmak

Kahve falında bir erkekle nikahlanmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle nikahlanmak gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında erkekle nikah kıymak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle nikahlanmak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle nikahlanmak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka erkekle nikahlanmak zarar etme riskini en aza indireceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dini nikah yapmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında nikah masası görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında nikahlandığını görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, anne baba duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında evli birinin nikahlandığını görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir