AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski motora binmek

Kahve falında eski motora binmek

Kahve falında eski motora binmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski motora binmek gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında eski motora binmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle motora binmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarış motoruna binmek saygınlık elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında siyah motorsiklete binmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz motora binmek refah içinde olacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı motora binmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında motorsiklete binmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı motora binmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir