AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kayınvalideyi görmek

Kahve falında eski kayınvalideyi görmek

Kahve falında eski kayınvalideyi görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, rızık elde edeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulur.

Kahve falında eski kayınvalideyi gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Kahve falında eski kayınvalideyi görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayatına bakacağına yorulur.

Kahve falında eski kayınvalidesini görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında kayınvalideden para almak dertlerin ve sorunların biteceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayınvalidemin öldüğünü görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, maddi olarak güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş olan kayınvalideyi görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kayınvalideyi dövmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalideye küsmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayınvalidenin öldüğünü duymak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, onlara hocalık edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir