Kahve falında eski işini yaptığını görmek

Kahve falında eski işini yaptığını görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski işini yaptığını gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında eski işini yaptığını görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet eder.

Kahve falında eski işyerine geri döndüğünü görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski çalıştığın işyerini görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına inanılır.

Kahve falında eski işyeri arkadaşlarını görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski işyerinde işe başlamak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski işinden kovulmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına yorulur.

Kahve falında eski işinde çalışmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, gözyaşına ve kedere boğulacağına işarettir.

Kahve falında eski işyeri müdürünü görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir