AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski fatura görmek

Kahve falında eski fatura görmek

Kahve falında eski fatura görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında eski fatura gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Kahve falında eski fatura görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden fatura almak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik faturası görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, onu darda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fatura borcu görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü fatura görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında faturanın çok geldiğini görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında doğalgaz faturası görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su faturası görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir