AnaSayfa / Genel / Kahve falında su faturası görmek

Kahve falında su faturası görmek

Kahve falında su faturası görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kadim dostlar edineceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında su faturası gördüyseniz:

  • Anlatarak ifade etmenin mesajlarınızı daha anlaşılır kılacağını ya da yumuşatabileceğini düşünüyorsunuz.

Kahve falında su faturası görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ödenmemiş fatura görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüklü fatura görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fatura borcu görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında faturanın çok geldiğini görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fatura görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Kahve falında fatura yakmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, önünü açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fiş fatura görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir