AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski evi temizlemek

Kahve falında eski evi temizlemek

Kahve falında eski evi temizlemek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski evi temizlemek gördüyseniz:

  • Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin.

Kahve falında eski bir ev temizlemek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir evi temizlemek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski evi temizlemek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına inanılır.

Kahve falında eski ev temizlemek yanlış yatırımlar yapılacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski evini temizlemek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir evi temizlemek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalet eder.

Kahve falında evi temizlemek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına inanılır.

Kahve falında harabe evi temizlemek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir