AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyalarını bulmak

Kahve falında eşyalarını bulmak

Kahve falında eşyalarını bulmak çalıştığına değeceğine, verdiği sözleri tutacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyalarını bulmak gördüyseniz:

  • Neyse ki koruma altındasınız.

Kahve falında kayıp eşyanı bulmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, mevkilerinin yüksek olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kayıp eşyasını bulmak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybedilen bir eşyayı bulmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine yorulur.

Kahve falında kaybolan bir eşyayı bulmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eşya kaybetmek ve bulmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kulluk derecesinin artmasına işaret eder.

Kahve falında kaybolan eşyaları bulmak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında kaybettiği bir eşyayı bulmak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayıp eşya bulmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir