AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşle yemek yemek

Kahve falında eski eşle yemek yemek

Kahve falında eski eşle yemek yemek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, fakirlik yaşayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşle yemek yemek gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Kahve falında eski eşle yemek yemek yeni ev eşyaları alınacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşini hasta görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin eşini görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kendisini geliştireceğine yorulur.

Kahve falında eski eşle nikahlanmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanın eski eşini görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işarettir.

Kahve falında eski eşe sarılmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında eski eşi ölmüş görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini eski sevgilisiyle görmek daima secde ve şükür edeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir