AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bisiklete binmek

Kahve falında eski bisiklete binmek

Kahve falında eski bisiklete binmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bisiklete binmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Kahve falında eski bisiklete binmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle bisiklete binmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla bisiklete binmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek tekerlekli bisiklete binmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, ticaretinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurlu havada bisiklete binmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında iki kişi bisiklete binmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Kahve falında üç tekerlekli bisiklete binmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklete binmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir