AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir bayan görmek

Kahve falında tanıdık bir bayan görmek

Kahve falında tanıdık bir bayan görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ekonomik gücün çoğalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir bayan gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında tanıdığı bayan görmek şans ve kısmet elde edeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir bayanla öpüşmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı bir bayanı görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık bir bayan görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir tanıdık bayan görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir bayanı görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık bayanla öpüşmek kafasının da rahat edeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bayan görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir