AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arabasını kullanmak

Kahve falında birinin arabasını kullanmak

Kahve falında birinin arabasını kullanmak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, elinin darlaşacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin arabasını kullanmak gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Kahve falında karlı havada araba kullanmak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli araba kullanmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, aşık olacağına işarettir.

Kahve falında patronun arabasını kullanmak gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emanet araba kullanmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü kapalı araba kullanmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin araba kullandığını görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük araba kullanmak zenginliğin kapılarının açılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin araba kullandığını görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir