Kahve falında bir arkadaşla buluşmak

Kahve falında bir arkadaşla buluşmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşla buluşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlerle uğraşabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eski arkadaşlarla buluşmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşla buluşmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşla buluşmak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla buluşmak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle buluşmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle buluşmak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, getirisi çok olan işler yapacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle buluşmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle buluşmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir