AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşla barışmak

Kahve falında eski arkadaşla barışmak

Kahve falında eski arkadaşla barışmak ona dört elle gönülden bağlanacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, büyük sorunlarla karşılaşacağına, hasta olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla barışmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz başarmanızı sağlayacak.

Kahve falında eski arkadaşla barışmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla barışmak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşınızla barışmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşıyla barışmak gıybet edeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski kocasıyla barışmak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi barışmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski nişanlıyla barışmak son model arabaya sahip olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin barışmak istediğini görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir