AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının evine girmek

Kahve falında arkadaşının evine girmek

Kahve falında arkadaşının evine girmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evine girmek gördüyseniz:

  • Herkes merakla planlarınızı, projelerinizi veya hikayenizi dinlemeyi bekliyor.

Kahve falında arkadaşının evine girmek iyilik görüleceğine, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşın evine girmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın evine girmek sevinçli bir haber alınacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaş evine girmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın evine girmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının evine gizlice girmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığının evine girmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının evine girmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir