AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski araba görmek

Kahve falında eski araba görmek

Kahve falında eski araba görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine inanılır.

Kahve falında eski araba gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Kahve falında eski beyaz araba görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında eski araba almak sağlık sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işarettir.

Kahve falında eski model araba görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arabasına binmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Kahve falında eski araba satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında çok eski bir araba görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski araba görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, onlardan medet umacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle arabaya binmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, sevinç dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir