AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle denize girmek

Kahve falında eşiyle denize girmek

Kahve falında eşiyle denize girmek anne duasının açılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında eşiyle denize girmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında eşiyle denize girmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında eski eşin evine girmek şansının geri döneceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle gerdeğe girmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle camiye girmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin cezaevine girmek adının tüm dünyaya yayılacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin koluna girmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize girmek için hazırlanmak kendi şansını kendi yaratacağına, verimli olacak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında denize girmekten korkmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir