AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiniz tarafından aldatılmak

Kahve falında eşiniz tarafından aldatılmak

Kahve falında eşiniz tarafından aldatılmak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiniz tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında eşin tarafından aldatılmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında eşiniz tarafından aldatılmak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında eşi tarafından aldatıldığını duymak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalettir.

Kahve falında eş tarafından aldatıldığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eş tarafından aldatılmak aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşi tarafından aldatıldığını görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak gönül sızılarının dineceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koca tarafından aldatıldığını görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir