AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin trafik kazası yaptığını görmek

Kahve falında eşinin trafik kazası yaptığını görmek

Kahve falında eşinin trafik kazası yaptığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yetkili bir göreve atanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin trafik kazası yaptığını gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında eşinin trafik kazasında öldüğünü görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin trafik kazası geçirdiğini görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin trafik kazasında öldüğünü duymak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eşinin trafik kazası yaptığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında trafik kazasında kan görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında trafik kazası geçirdiğini görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında trafik kazası yaptığını görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Kahve falında arabayla trafik kazası yapmak hoşgörülü biri olunacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir