AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin öldüğünü duymak

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok güzel günler görüleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine inanılır.

Kahve falında eşinin trafik kazasında öldüğünü duymak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine alamet eder.

Kahve falında eşini öldüğünü duymak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından aldatıldığını duymak aile hayatında sevinileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin aldattığını duymak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski eşinin evlendiğini duymak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin sesini duymak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir