AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini yanarak görmek

Kahve falında annesini yanarak görmek

Kahve falında annesini yanarak görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini yanarak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Kahve falında anneyi yanarken görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Kahve falında annemi yanarken görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında annesinin yanarak öldüğünü görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında annesini yanarak görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini yanarken görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin yanarak öldüğünü görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yanan fener görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan eşek görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir