AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kaybolmak

Kahve falında kendini kaybolmak

Kahve falında kendini kaybolmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Kahve falında kendini kaybolmak gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Kahve falında kardeşimin kaybolduğunu görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısı kaybolmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir evde kaybolmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, huzur içinde yatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuda kaybolmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında elbisesinin kaybolduğunu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınının kaybolduğunu görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzayda kaybolmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işarettir.

Kahve falında suda kaybolmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir