AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin hayat kadını olduğunu görmek

Kahve falında eşinin hayat kadını olduğunu görmek

Kahve falında eşinin hayat kadını olduğunu görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin hayat kadını olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında eşinin hayat kadını olduğunu görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine işaret eder.

Kahve falında eşini hayat kadını olarak görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayat kadını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hayat kadını olarak görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hayat kadını görmek kariyerinde atılım yapacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hayat kadını olduğunu görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına işarettir.

Kahve falında kendini hayat kadını olarak görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayat kadını kurtarmak hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir