AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hayat kadını görmek

Kahve falında kendini hayat kadını görmek

Kahve falında kendini hayat kadını görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, dostlardan zarar görüleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini hayat kadını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda da keyifli zamanlardasınız.

Kahve falında kendini hayat kadını olarak görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini hayat kadını olarak görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin hayat kadını olduğunu görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hayat kadını görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayat kadını olduğunu görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalet eder.

Kahve falında hayat kadını kurtarmak rahatının yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalettir.

Kahve falında eşinin hayat kadını olduğunu görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını hayat kadını olarak görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir