AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin döndüğünü görmek

Kahve falında eşinin döndüğünü görmek

Kahve falında eşinin döndüğünü görmek hasta ise şifa bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin döndüğünü gördüyseniz:

  • En dikkat edilmesi gereken şey ebeveynlerinizle gerilimli durumlarda olmanız ihtimalidir.

Kahve falında eski eşinin döndüğünü görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında eski eşin döndüğünü görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulur.

Kahve falında eşinin eve döndügünü görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin döndüğünü görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin harabeye döndüğünü görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini hayata döndürmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın ters döndüğünü görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişandan döndüğünü görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ödeme güçlü çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir