AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin cezaevinden çıktığını görmek

Kahve falında eşinin cezaevinden çıktığını görmek

Kahve falında eşinin cezaevinden çıktığını görmek zafer elde edileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin cezaevinden çıktığını gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında eşinin cezaevinden çıktığını görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevinden birinin çıktığını görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının cezaevinden çıktığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin cezaevinden çıktığını görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevinden çıktığını görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, ticaretin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işarettir.

Kahve falında cezaevindeki birinin çıktığını görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir