AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin aldattığı kadını görmek

Kahve falında eşinin aldattığı kadını görmek

Kahve falında eşinin aldattığı kadını görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin aldattığı kadını gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Kahve falında kadının eşini aldattığını görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin aldattığı kadını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini aldatan kadın görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin altın aldığını görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, birçok iş teklifi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini aldatırken yakalanmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının eşini aldattığını görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin aldattığını öğrenmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir