AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini emzirmek

Kahve falında eşini emzirmek

Kahve falında eşini emzirmek sorunların ortadan kalkacağına, huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işlerin düzgün gideceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini emzirmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında eşine süt emzirmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini emzirdiğini görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında eşini emzirmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında eşinin bebek emzirdiğini görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu emzirmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında torununu emzirdiğini görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bebek emzirmek sütünü görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında annesinin bebek emzirdiğini görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir