AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini borçlu görmek

Kahve falında eşini borçlu görmek

Kahve falında eşini borçlu görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini borçlu gördüyseniz:

  • Evinizde belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında eşini borçlu görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine borcunu ödemek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında verdiği borcu geri almak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaştan borç istemek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı borçlu görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında borçlarını ödediğini görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, başarılarının daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kumar borcu görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında borç para istendiğini görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir