Kahve falında babayı borçlu görmek

Kahve falında babayı borçlu görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında babayı borçlu gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Kahve falında babayı borçlu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında borçluyu görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin borcunu ödemek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaştan borç almak kötü ve zor günler yaşayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin borcunu ödemek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının borcu olduğunu görmek parasız günler geçireceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında borç para vermemek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik borç vermek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top