AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini banyoda görmek

Kahve falında eşini banyoda görmek

Kahve falında eşini banyoda görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, borçların hafifleyeceğine, işinde zarar edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, çok üzüntü duyulacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini banyoda gördüyseniz:

  • Kendinizi kollamalısınız.

Kahve falında eşine banyo yaptırmak çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında eşini banyo yaparken görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eşle banyo yapmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle banyo etmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini banyoda görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin banyo yaptığını görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşini banyo yaptırmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına inanılır.

Kahve falında banyoda kadın görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir