AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini banyo yaptırmak

Kahve falında eşini banyo yaptırmak

Kahve falında eşini banyo yaptırmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Kahve falında eşini banyo yaptırmak hidayete ermeyi de başaracağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşle banyo yapmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin banyo yaptığını görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, rızkın ve kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında eşine banyo yaptırmak mekân değiştireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında eşiyle banyo etmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında eşini banyoda görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini banyo yaparken görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının banyo yaptığını görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hayallerinin peşinden gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir