AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine yemek yapmak

Kahve falında eşine yemek yapmak

Kahve falında eşine yemek yapmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, kısmetin kapanacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşine yemek yapmak gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Kahve falında eşine yemek yapmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşle banyo yapmak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında eşiyle kavga yapmak yeni girişimlerde bulunacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşi doğum yapmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında eşiyle yolculuk yapmak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalettir.

Kahve falında eşini sakal traşı yapmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin büyük abdest yapmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşine masaj yapmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir