AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini hamile olarak görmek

Kahve falında annesini hamile olarak görmek

Kahve falında annesini hamile olarak görmek de elinin bollaşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında annesini hamile olarak gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa harekete geçmeniz, değişiklik yapmanız işe yarayacaksa değişiklikten kaçınmamanız gerekiyor.

Kahve falında anneyi hamile olarak görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında annesini hamile olduğunu görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ne yöne gideceğine tabir olunur.

Kahve falında annemi hamile olduğunu görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında annenin hamile olduğunu görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında anne hamile görmek karlı çıkacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi anneni hamile görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Kahve falında annem hamile görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, günbegün kötüleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir