AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine ayakkabı almak

Kahve falında eşine ayakkabı almak

Kahve falında eşine ayakkabı almak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, canının kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında eşine ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Kahve falında ayakkabı eşini aramak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı eşi aramak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının eşini kaybetmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı eşi kaybetmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında eşine ayakkabı almak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında eşsiz ayakkabı görmek dertleşerek moral bulacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı eşini bulamamak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir